eugen-stan-agresiune-2015.jpg

Alte trei fetițe au fost agresate de polițistul Eugen Stan, în 2015. Imaginile au fost publicate abia astăzi.

Potrivit Știrilor Pro TV, în imagini se poate vedea cum bărbatul le observă pe cele trei minore, fuge spre ele, apoi intră în blocul în care locuiesc.

Eugen Stan le așteaptă până intră în lift, apoi oprește ușile să se închidă și urcă cu fetițele în ascensor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La final, se mai vede cum polițistul iese din lift cu ele și, înainte de a pleca, o atinge pe posterior pe una dintre minore.

Deși imaginile sunt clare și faptele datează de 3 ani, nu s-a luat nicio măsură împotriva lui Eugen Stan.

VIDEO AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.