posturi-vacante-politie.jpg

IGPR a anunțat astăzi că vor fi scoase la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual. Comunicatul de presă este unul emoționant.

Anunțul vine într-un context destul de dificil, la scurt timp după ce s-a descoperit că un agent de circulație din București a agresat mai mulți minori. Prin urmare, în comunicatul de presă al IGPR se vorbește despre faptul că din echipa Poliției Române fac parte „oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului”.

Posturi vacante sunt scoase inclusiv la Prahova. Este vorba despre patru posturi vacante pentru personal contractual, un post de agent de poliție prin reîncadrare, două posturi de agent de poliție și cinci posturi de ofițeri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comunicatul de presă al IGPR:

„Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”

Posturile vacante sunt afișate pe site-ul IGPR/


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
  • De Roxana Tănase

Minoră dată dispărută în Eforie Sud

Polițiștii caută o fată de 14 ani, din Eforie Sud, care a plecat de acasă și nu mai revenit. Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să apeleze...