Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

urziceanu-728x336.jpg

Sorin Urziceanu, cel care i-a vândut Mădălinei Manole furadanul cu care solista s-a sinucis, a fost eliberat din închisoare.

El ispășea o pedeapsă pentru trafic de persoane de cinci ani, din care a executat jumătate. În 2015, Urziceanu a fost condamnat îpentru trafic de migranți și asociere la săvârșirea de infracțiuni. Tot atunci, instanța a decis ca acesta să execute și cei 3 ani de închisoare primiți în anul 2011 pentru că i-a vândut Furadan unei prietene a Mădălinei Manole, potrivit libertatea.ro.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

"Fata cu părul de foc", Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești (sursa: wikipendia.org).


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești