dan_despescu_tudose.jpg

În cadrul Ședinței de Guvern care se desfășoară la această oră, premierul Mihai Tudose a anunțat că nu-l va demite pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, așa cum propusese ministrul de interne Carmen Dan.

”L-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să-mi prezinte raportul complet. Ceea ce este de remarcat e faptul că pedofilul a fost prins în doar două zile. I-am solicitat ca până săptămâna viitoare să-mi prezinte situația completă”, a declarat Mihai Tudose la începutul Ședinței de Guvern.

Reamintim că șeful Direcției Generale Anticorupție din cadrul Poliției Române, Cătălin Ioniță, propus de Carmen Dan pentru preluarea șefiei după demiterea lui Bogdan Despescu, a refuzat numirea.

Sursa foto: revista22.ro 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.