masina-ingrup-de-persaone-plan.png

Autoritățile din municipiul Buzău au activat planul roșu de intervenție după ce un autoturism a intrat într un grup de persoane aflate în fața Școlii generale nr. 1 din Buzău. Din primele informații, ar fi rănite cel puțin cinci persoane, iar la fața locului se află mai multe ambulanțe, relatează News.ro.

Conform informațiilor furnizate de Poliție și de ISU Buzău, o mașină a intrat într-un grup de persoane - copii și părinți aflați în fața Școlii Generale nr. 1 din Buzău.

Primele date arată că ar fi fost rănite cel puțin cinci persoane, însă printre acestea nu s-ar număra și copii. La fața locului sunt cinci ambulanțe și o mașină de transport victime multiple.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.