masina-ingrup-de-persaone-plan.png

Autoritățile din municipiul Buzău au activat planul roșu de intervenție după ce un autoturism a intrat într un grup de persoane aflate în fața Școlii generale nr. 1 din Buzău. Din primele informații, ar fi rănite cel puțin cinci persoane, iar la fața locului se află mai multe ambulanțe, relatează News.ro.

Conform informațiilor furnizate de Poliție și de ISU Buzău, o mașină a intrat într-un grup de persoane - copii și părinți aflați în fața Școlii Generale nr. 1 din Buzău.

Primele date arată că ar fi fost rănite cel puțin cinci persoane, însă printre acestea nu s-ar număra și copii. La fața locului sunt cinci ambulanțe și o mașină de transport victime multiple.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe digi24.ro


Social
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

VIDEO: Familie de melteni la Zoo

Sunt români minunați care ne dau speranța că nu suntem o națiune pierdută. Sunt și familii de melteni care, dacă sunt majoritare, ne cam întunecă orizontul. Un exemplu de familie de melteni,...

Național
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Noul an școlar va începe mai devreme

Ministrul Educației, Valentin Popa, a aprobat prin ordin structura anului școlar 2018-2019. Astfel, școala va începe mai devreme, pe 10 septembrie și nu pe 15 septembrie cum se obișnuia până acum....