media-150512960589377600.jpg

O profesoară de la o şcoală generală a fost împinsă şi lovită, joi, de un elev de 14 ani, fapta fiind sesizată la Poliţie, care a deschis dosar penal în acest sens.

 

Incidentul s-a produs la o școală din Miercurea Ciuc. "Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un cadru didactic de la o şcoală a fost împinsă şi chiar lovită de un elev de 14 ani, sens în care am înregistrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în care desfăşurăm cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului şi, evident, vom propune soluţie legală prin Parchet", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, potrivit stiripesurse.ro.

Reamintim că un incident similar s-a petrecut recent la o școală din Teleorman, unul dintre elevii agresori fiind reținut de polițiști, în premieră.

 

Viața Prahovei
  • Duminică, 11 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Elevii se reîntorc mâine la școală

Vacanța intersemestrială se va încheia astăzi, iar de mâine, elevii sunt așteptați la cursuri.  Semestrul al II-lea se va derula în perioada 12 februarie 2018 - 15 iunie 2018. Pentru clasa a XII-a,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești