simona-halep-nu-a-fost-primita-la-parada-de-1-decembrie-dintr-un-motiv-incredibil-situatie-umilitoare_size6.jpg

Simona Halep nu a fost primită la tribuna oficială pentru a urmări parada de 1 Decembrie alături de președintele Iohannis pentru că avea invitație doar în format electronic, nu și pe hârtie.

Dezvăluirea a fost făcută de Ilie Năstase la Antena Stars, supărat că nici el nu a avut acces la tribuna oficială. Fostul mare jucator de tenis nu avea invitatie, iar jandarmii i-au spus ca nu poate intra.  Nastase spune ca alaturi de el se afla si Simona Halep, cea care primise invitatie din partea presedintelui Klaus Iohannis. Jandarmii i-ar fi refuzat ei accesul deoarece nu avea invitatia in format fizic, ci doar electric, pe telefon, potrivit sport.ro

"Pot sa sa va spun ca Simona a fost invitata oficial de Presedintie si nu s-a dus cu invitatia scrisa, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul sa arate invitatia si i-au zis ca nu e valabila. Nu au primit-o nici pe ea", a declarat Năstase.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Modestă, sportiva nu s-a plâns în public de ce i s-a întâmplat, deși Halep și-ar fi meritat cu siguranță locul în tribuna oficială față de mulți politicieni cu invitație...

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.