hrana.jpg

Personalul din sistemul sanitar care a beneficiat în acest an de tichete de masă va primi indemnizaţie de hrană pe tot parcursul anului 2018, iar această indemnizaţie va fi exceptată anul viitor la stabilirea limitei de sporuri de 30%.

 

Acest proiect de Ordonanţă de urgenţă a fost adoptat miercuri de Guvern, care stabileşte şi prorogarea până la 1 martie 2018 a prevederilor care condiţionează încadrarea sporurilor în limita de 30% pentru personalul din sistemul sanitar, precum şi salarizarea gărzilor.

De asemenea, acelaşi proiect de act normativ reglementează modalitatea de aplicare a sistemului de plată cu ora sau prin cumul pentru cadrele didactice, dar şi majorări salariale pentru unele categorii, de exemplu pentru personalul care gestionează fonduri comunitare.

Detalii pe economica.net

 

 

Național
  • Marți, 12 Decembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Primele nume confirmate pentru Electric Castle 2018

Damian Marley, London Grammar şi Wolf Alice se numără printre primele nume confirmate pentru festivalul Electric Castle 2018, care va avea loc între 18 şi 22 iulie. În total, au fost anunţate 20 de...

Social
  • Joi, 07 Decembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Câte zile libere vom avea în 2018

Spre deosebire de acest an, 2018 va fi unul mai ”sărac” în zile libere. Chiar dacă ne așteaptă o lună plină de zile libere, parcă nu strică să ne gândim la mini-vacanțele de anul viitor. Iată cum...