tichete.jpg

Salariații ar putea primi de la angajatori, în fiecare lună, tichete pentru sport și tichete culturale, potrivit unui proiect de act normativ adoptat tacit în Senat.

Astfel, angajații ar putea să folosească tichetele pentru a se duce în centre de fitness sau pentru a-și cumpăra echipamente, dar și pentru a se duce la concerte sau a-și cumpăra cărți, muzică și filme.

Prin intermediul proiectului, parlamentarii vor, practic, să reunească într-o singură lege toate biletele de valoare pe care angajatorii pot să le acorde propriilor salariați. Astfel, pe lângă tichetele de masă, tichetele cadou, tichetele de creșă și voucherele de vacanță, ce există și în prezent, vor apărea tichetele pentru sport și tichetele culturale.

Tichetele pentru sport vor putea fi acordate pentru menținerea și refacerea capacității de muncă şi vor avea o valoare lunară de maximum 300 de lei.

Referitor la tichetele culturale, acestea vor avea o valoare lunară de maximum150 de lei.

Votul final va fi dat de deputaţi.

Sursa: avocatnet.ro

Politic
  • Joi, 22 Februarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Senatorii au votat defrișarea pădurilor virgine

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul prin care lucrarile de utilitate publica vor putea fi realizate inclusiv in ariile protejate si in zonele cu paduri virgine. Proiectul a fost initiat de mai...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești