emotionant-ultima-fotografie-cu-regele-mihai-495168.jpg

Regele Mihai a murit, astăzi, la reședința sa din Elveția, la 96 de ani. În ultima fotografie dată publicității de Casa Regală, apare alături de soția Ana.

Potrivit antena3.ro, ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost făcute publice de Casa Regală în ianuarie 2016, cu două luni înainte de anunțul privind boala sa gravă și retragerea din viața publică.

Acestea sunt cu atât mai emoționante cu cât Regina Ana a încetat din viaţă peste câteva luni de la momentul fotografierii, la 1 august 2016.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prahovenii îi pot aduce un ultim omagiu la Castelul Peleș, unde va fi depus sicriul în zilele următoare.

emotionant-ultima-fotografie-cu-regele-mihai-495168.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png