eliberat-recurs-compensatoriu-arestat-omor.jpg

La o lună după ce a fost pus în libertate prin legea recursului compensatoriu, un bărbat din Giurgiu a ajuns din nou în spatele gratiilor, fiind urmărit penal pentru omor. 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Frăţeşti, judeţul Giurgiu, eliberat în luna octombrie în baza legii recursului compensatoriu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică seară,  pentru infracţiunea de omor, el fiind urmărit penal în cazul unei crime produse în ziua de 2 decembrie, transmite digi24.ro

După ce a părăsit penitenciarul, el a revenit în localitatea sa natală, Frăţeşti. Duminică, a mers la un consătean cu care a băut şi, pe fondul consumului exagerat de alcool, cei doi s-au luat la ceartă. Fostul deţinut l-a înjunghiat cu un cuţit pe bărbatul de 52 de ani, în casa căruia se afla., apoi a plecat. Fiul victimei a fost cel care şi-a găsit tatăl mort şi a sunat la 112, sâmbătă seară, anunţând că tatăl său este căzut în casă şi că pare decedat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Principalul suspect a fost prins în aceeaşi seară, reţinut, iar duminică pe numele său a fost dispusă emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile.

De la intrarea în vigoare a legii recursului compensatoriu au fost eliberate la termen, după aplicarea măsurilor compensatorii, 764 de persoane. Alţi 1.787 de deţinuţi au fost eliberaţi condiţionat, în baza aceloraţi prevederi, au transmis, luni, reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).