noi-detalii-cutremuratoare-in-cazul-criminalilor-din-calarasi-ce-au-facut-tinerii-dupa-ce-au-comis-494995.jpg

Au apărut noi detalii despre cei doi tineri din Călărași care au comis crima șocantă în care un bărbat și-a pierdut viața. 

 

Potrivit cancan.ro, se pare că la scurt timp după ce au ucis bărbatul care a oprit să-i ia cu maşina şi au rănit-o grav pe soţia lui, aceştia au petrecut. Chiar dacă au comis o crimă odioasă, cei doi n-au avut remuşcări. 

"Săptămâna asta trebuie să omorâm pe cineva! Trebuie să facem rost de bani şi de maşină!", îşi tot spuneau elevii care urmau să comită atacul deosebit de brutal căruia i-au căzut victime întâmplătoare soii Constantin.

Ba mai mult, au încercat să se comporte cât mai normal. La scurt timp după ce au comis crima, ei au mers la şcoală, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Tănăsescu e elev în clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar Andrei Simion - la Liceul Danubius din Călăraşi.

 

La doar trei zile după crima odioasă, Tănăsescu şi-a serbat majoratul. Cuţitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost găsit ascuns în locuinţa elevului de clasa a XII-a. Poliţiştii spun că după crimă, „cei doi s-au întors acasă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”. La audieri, cei doi nu au părut marcaţi de nenorocirea pe care au făcut-o.

sursa: antena3.ro

foto: captură Antena 3

 

 

 

Viața Prahovei
  • Duminică, 11 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Elevii se reîntorc mâine la școală

Vacanța intersemestrială se va încheia astăzi, iar de mâine, elevii sunt așteptați la cursuri.  Semestrul al II-lea se va derula în perioada 12 februarie 2018 - 15 iunie 2018. Pentru clasa a XII-a,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești