noi-detalii-cutremuratoare-in-cazul-criminalilor-din-calarasi-ce-au-facut-tinerii-dupa-ce-au-comis-494995.jpg

Au apărut noi detalii despre cei doi tineri din Călărași care au comis crima șocantă în care un bărbat și-a pierdut viața. 

Potrivit cancan.ro, se pare că la scurt timp după ce au ucis bărbatul care a oprit să-i ia cu maşina şi au rănit-o grav pe soţia lui, aceştia au petrecut. Chiar dacă au comis o crimă odioasă, cei doi n-au avut remuşcări. 

"Săptămâna asta trebuie să omorâm pe cineva! Trebuie să facem rost de bani şi de maşină!", îşi tot spuneau elevii care urmau să comită atacul deosebit de brutal căruia i-au căzut victime întâmplătoare soii Constantin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ba mai mult, au încercat să se comporte cât mai normal. La scurt timp după ce au comis crima, ei au mers la şcoală, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Tănăsescu e elev în clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar Andrei Simion - la Liceul Danubius din Călăraşi.

La doar trei zile după crima odioasă, Tănăsescu şi-a serbat majoratul. Cuţitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost găsit ascuns în locuinţa elevului de clasa a XII-a. Poliţiştii spun că după crimă, „cei doi s-au întors acasă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”. La audieri, cei doi nu au părut marcaţi de nenorocirea pe care au făcut-o.

sursa: antena3.ro

foto: captură Antena 3

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png