mazare dna.jpg

Radu Mazăre și Decebal Făgădau, alături de alți trei foști funcționari din Constanța, au fost puși sub urmărire penală de Direcția Națională Anticorupție într-un nou dosar.

 

Cei cinci au fost puși sub urmărire penală în legătură cu construcția unui imobil din stațiunea Mamaia.

Astfel, Decebal Făgădau - la data faptei viceprimar al municipiului Constanța -, Nicoleta Constantin - la data faptei şefă a Serviciului autorizaţii în construcţii din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa -, Antonela Fulvia Dinescu - la data faptei director executiv adjunct al Direcţiei Administraţiei Publice Locale din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa -, sunt acuzați de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul, faptă asimilată infracţiunilor de corupţie.

Radu Mazăre - la data faptei primar al municipiului Constanța - și Luiza Elena Tănase - la data faptei arhitect-șef al primăriei municipiului Constanța - au fost sub urmărire penală pentru complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul, infracțiune asimilată infracţiunilor de corupţie.

 

 

Politic
  • Joi, 18 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Roberta Anastase, audiată la DNA ca martor

Deputatul PNL Roberta Anastase, fost președinte al Camerei Deputaților și vicepreședinte al PDL, s-a prezentat, joi, la sediul DNA. La intrarea în sediul DNA, fostul lider democrat-liberal nu a...

Național
  • Marți, 16 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Alina Bica a plecat în Costa Rica

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica, trimisă în judecată în mai multe dosare, a plecat în Costa Rica şi nu s-a mai prezentat la procese, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Potrivit surselor ...