posta ro.jpg

Poşta Română nu vrea să treacă la următorul nivel nici în ruptul capului. Birocrația companiei pare că a devenit o adevărată religie de care angajații - vechi sau noi -, nu vor să se dezică. Pentru a livra un colet la adresa unde lucrează, instituția de stat i-a cerut unui bărbat - în anul 2017 - adeverință de la locul de muncă.

 

Pentru că dorea totuși să primească coletul la serviciu, clientul Poștei Române s-a conformat. Atât doar că adeverința a fost redactată pe măsura practicilor birocratice ale instituției. A dus-o la Poștă apoi a publicat-o pe internet.

Fotografia cu adeverința a fost postată de Mihai Ungureanu din Târgu-Mureș pe Facebook, alături de următorul text: „La poștă nu vor să-mi elibereze coletul comandat fără adeverință de la locul de muncă pentru că am pus livrarea la birou, nu la adresa de domiciliu. Le-am dus adeverința asta”.

adeverinta.jpg

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 10 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier la Lapoș. Autoturism răsturnat

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă seara, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Potrivit IJP Prahova, accidentul rutier a avut loc în satul...

Publicitate - continuă să navighezi
teodal-logo-336x200.png
Continuă să citești