posta ro.jpg

Poşta Română nu vrea să treacă la următorul nivel nici în ruptul capului. Birocrația companiei pare că a devenit o adevărată religie de care angajații - vechi sau noi -, nu vor să se dezică. Pentru a livra un colet la adresa unde lucrează, instituția de stat i-a cerut unui bărbat - în anul 2017 - adeverință de la locul de muncă.

 

Pentru că dorea totuși să primească coletul la serviciu, clientul Poștei Române s-a conformat. Atât doar că adeverința a fost redactată pe măsura practicilor birocratice ale instituției. A dus-o la Poștă apoi a publicat-o pe internet.

Fotografia cu adeverința a fost postată de Mihai Ungureanu din Târgu-Mureș pe Facebook, alături de următorul text: „La poștă nu vor să-mi elibereze coletul comandat fără adeverință de la locul de muncă pentru că am pus livrarea la birou, nu la adresa de domiciliu. Le-am dus adeverința asta”.

adeverinta.jpg

 

Eveniment
  • Miercuri, 06 Decembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de sinucidere, ieri, în Ploiești

Două femei și un bărbat, toți din Ploiești, au ajuns ieri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce au încercat să se sinucidă. Primul caz a fost înregistrat ieri...