visul_violetei_a_fost_implinit_aseara_de_echipa_visuri_la_cheie_13_50561400.jpg

Răsturnare de situaţie în cazul copiilor Violetei, femeia bolnavă de cancer care a murit la o lună după ce casa i-a fost refăcută din temelii de echipa ”Visuri la cheie”.

Cristina Păun, o femeie din Târgovişte, a fost profund impresionată de cazul copiilor rămaşi orfani şi s-a oferit să îi ia în grijă. Vestea cea bună a fost dată chiar de băiatul cel mare al Violetei.

"Ne cumpără un apartament la dânsa în localitate. Pe cel mic o să-l dea la un centru de recuperare, la o şcoală unde sunt copii cu autism, eu am intrat la o şcoală cu fotbal", a povestit băiatul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Violeta a lăsat în urmă trei băieţi, dintre care cel mic cu probleme de sănătate. Toţi patru se mutaseră de o lună într-o casă nouă oferită de oamenii impresionaţi de cazul lor. Femeia şi copiii au rămas pe drumuri după ce locuinţa lor a luat foc.

Citeste mai mult pe RTV.NET: 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.