brazilieni droguri.jpg

Procurorii DIICOT au reţinut doi cetăţeni brazilieni care aveau în stomac cantităţi impresionante de cocaină. Una dintre aceste persoane avea aproape un kilogram şi jumătate de cocaină pe care o înghiţise în peste 100 de capsule, cealaltă persoană peste 400 de grame de cocaină. Ambele pesoane au fost prinse pe Aeroportul Henri Coandă şi au fost duse imediat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Cei doi, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 19 ani, au fost reținuți pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Rodrigues Gomes Verice şi Lourenco Da Silva Weslley veneau, din Brazilia și se îndreptau spre Turcia, destinația finală a drogurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei au fost supuși pe Otopeni unui control cu raze X, moment în care au fost descoperite drogurile.

Cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu popunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

O comună din România va avea aeroport

O comună din Vâlcea a atras în ultima vreme atât de multe investiții, în special străine, încât își propune acum să își construiască aeroport. La Budești toată lumea muncește, nu există șomeri sau...