Liviu-Pop-audiere-ministru-LM1_8284-1024x682 (1).jpg

Timp de o săptămână am crezut că i-au pus căluș, nu de alta dar prea o comitea zilnic. Probabil că Liviu Pop a profitat de neatenția colegilor din PSD, ocupați cu problemele liderului, deschizând gura pentru încă o... minunăție.

Ministrul Educației, Liviu Pop, afirmă, într-un interviu acordat celor de la Agerpres, că există o discuție privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat care ar trebui organizată „undeva în decembrie, poate februarie”. El spune că „deocamdată este o chestiune de discuții” și că nu se va schimba nimic pentru cei care urmează să dea bacalaureatul anul viitor.

„Este o discuție de a introduce o nouă sesiune de bacalaureat și eu cred că este necesară. Cât de utilă este sesiunea din august, deja știm. Am văzut în ultimii zece ani de zile câți absolvenți s-au prezentat în august și câți au luat examenul de bacalaureat. Și anul acesta am avut un număr mare de persoane care s-au înscris și totuși prezența a fost foarte, foarte mică. Din punctul meu de vedere, cred că un examen de bacalaureat, o altă sesiune ar trebui organizată undeva în decembrie, poate februarie fiind vacanța de iarnă”, a spus Pop, opinând că legea permite organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă Liviu Pop reușește să explice, de ce este necesară o a treia sesiune, ne înclinăm cu respect. Dacă însă este utilă, doar pentru ca alți ”intelectuali rasați”, asemănători lui, să ajungă șefi de ministere, atunci omul chiar are o justificare.