vote.jpg

Există un sistem de vot care ar putea garanta transparența la urne și - probă de foc - ar fi eficient în eliminarea fraudei electorale, scrie Playtech.ro.

Votul online ar putea fi o soluție potrivită pentru eliminarea fraudelor electorale. Într-adevăr, când vine vorba de vot online, conceptul pare unul predispus la activități de hacking și nu numai.

Cu toate astea, cei de la Kaspersky Lab vin cu o soluție inedită, sub denumirea ”Polys” – soluția reprezintă rodul muncii unei echipe de la Business Incubator, iar aceasta ar trebui să ofere posibilitatea de vot online sigur, anonim și flexibil, ale cărui rezultate nu ar putea fi modificate nici de participanți și nici de organizatori.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polys are la bază contracte inteligente în Ethereum (blockchain 2.0), astfel că voturile pot fi efectuate și verificate în mod descentralizat.

Citiți mai departe AICI.


IT&C
  • Sâmbătă, 07 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cum transformi un fișier Word în PDF

Cum transformi orice fișier Word în PDF? Ai mai multe variante, de la Microsoft Word la site-uri online care fac transformarea fără a fi nevoie să instalezi vreun program. În cazul în care ai o...