vote.jpg

Există un sistem de vot care ar putea garanta transparența la urne și - probă de foc - ar fi eficient în eliminarea fraudei electorale, scrie Playtech.ro.

Votul online ar putea fi o soluție potrivită pentru eliminarea fraudelor electorale. Într-adevăr, când vine vorba de vot online, conceptul pare unul predispus la activități de hacking și nu numai.

Cu toate astea, cei de la Kaspersky Lab vin cu o soluție inedită, sub denumirea ”Polys” – soluția reprezintă rodul muncii unei echipe de la Business Incubator, iar aceasta ar trebui să ofere posibilitatea de vot online sigur, anonim și flexibil, ale cărui rezultate nu ar putea fi modificate nici de participanți și nici de organizatori.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polys are la bază contracte inteligente în Ethereum (blockchain 2.0), astfel că voturile pot fi efectuate și verificate în mod descentralizat.

Citiți mai departe AICI.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.