aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sofer-autobuz-mai-linia-de-tramvai.jpg

Şoferul autocarului Jandarmeriei care a fost filmat în timp ce mergea cu viteză pe linia tramvaiului 41 pe bulevardul Averescu din Capitală a fost amendat cu 1.450 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

Bridaga Rutieră a Capitalei a anunţat, luni, că şoferul autocarului Jandarmeriei care a fost flmat circulând cu viteză pe linia de tramvai a fost audiat la sediul instituţiei.

Declaraţia sa a fost completată cu declaraţiile vatmanilor din zonă şi s-au vizionat şi alte imagini identificate pe traseu, în afara celor apărute în spaţiul public săptămâna trecută, relatează News.ro

„S-a dispus sancţionarea contravenţională a celui în cauză cu suma de 1.450 de lei pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea şi nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor şi marcajelor de obligare”, anunţă Brigada Rutieră.

De asemenea, s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Un autocar înmatriculat la Ministerul de Interne a fost filmat în timp ce depăşea coloana de maşini mergând cu viteză pe linia tramvaiului 41 pe bulevardul Averescu din Capitală, după difuzarea imaginilor Poliţia Capitalei anunţând că este un vehicul al Jandarmeriei şi că au loc verificări pentru a stabili identitatea şoferului şi a aplica măsurile legale.

Citește continuarea pe digi24.ro


Internațional
  • Miercuri, 16 Mai 2018
  • De Observatorul Prahovean

Șofer de tir român, amendat cu 60.000 de euro

Un șofer român de camion trebuie să plătească o amendă usturătoare autorităților daneze, după ce a comis aceeași infracțiune două zile la rând. În data de 2 mai, șoferul de naționalitate română a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești