Posta-Romana.jpg

Numită luna trecută director general interimar al Postei Române, Elena Petrașcu a trimis corpul de control la filiala Broker de Asigurare. Neregulile găsite fac obiectul unei plângeri penale, trimisă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), împotriva fostei conduceri a Poştei, informează news.ro.

 

Noua şefă a Poştei Române a declarat într-un interviu pentru News.ro că cea mai mare neregulă găsită este că banii destinaţi majorării capitalului social al filialei Broker de Asigurare cu 1,8 milioane lei au fost deturnaţi şi folosiţi în alte scopuri.

Plângerea penală se îndreaptă între alţii împotriva lui Alexandru Petrescu, în trecut director general al Poştei şi care a fost totodată în acest an ministru pentru Mediul de Afaceri, dar şi al Economiei, şi împotriva lui Dante Stein, fost consilier onorific al premierului Victor Ponta şi fost preşedinte CA al Poştei.

continuarea pe news.ro AICI

 

 

Național
  • Miercuri, 22 Noiembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

DNA caută averea ascunsă a lui Liviu Dragnea

Deoarece bunurile asupra cărora DNA a dispus sechestru nu acoperă, ca valoare, prejudiciul din dosarul „Tel Drum”, procurorii anticorupție fac demersuri pentru „identificarea altor bunuri” și pentru a...