61921554.jpg

O tânără de 18 ani a dispărut de aproape 24 de ore şi fata e de negăsit.

Se pare că adolescenta a fost ultima oară pe podul feroviar Anghel Saligny, din Cernavodă, iar autorităţile o caută atât pe uscat, cât şi în apă.

Tânăra are 18 ani şi era eleva în clasa a 12-a la un liceu din Constanța. Cu puţin timp înainte de incident, se pare că fata i-a trimis unei prietene un mesaj prin care îi spunea că avea de gând să recurgă la un gest necugetat. Aceasta i-a anunţat familia care a dat alarma imediat. Tatăl adolescentei a fost cel care a găsit, pe podul Anghel Saligny, rucsacul fetei, ceea ce înseamnă că tânăra a fost acolo.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

mediat echipele de intervenţie au început căutările atât pe uscat, cât şi în apă. După 5 ore de căutări scafandri au fost nevoiţi să renunţe din cauza curenților foarte puternici. Operațiunea a fost reluată luni dimineață.

Mama tinerei a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, în care o roagă pe fiica sa să se întoarcă acasă.

Maimuțica lu’ mama frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult, să te întorci înapoi pentru că știi bine că noi nu am avut niciodată situații pe care să nu reușim să le rezolvăm împreună și ăsta este, cu siguranță, un lucru pe care-l vom rezolva, sigur este ceva doar trecător... Știu că o să mă vezi, știu că ești undeva pe acolo, te rog să vii acasă...”, este mesajul postat de mama tinerei.

După examenul de Bacalaureat de anul acesta, tânăra voia să plece la facultate în Anglia.

sursa: Știrile Pro TV


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.