Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

61921554.jpg

O tânără de 18 ani a dispărut de aproape 24 de ore şi fata e de negăsit.

Se pare că adolescenta a fost ultima oară pe podul feroviar Anghel Saligny, din Cernavodă, iar autorităţile o caută atât pe uscat, cât şi în apă.

Tânăra are 18 ani şi era eleva în clasa a 12-a la un liceu din Constanța. Cu puţin timp înainte de incident, se pare că fata i-a trimis unei prietene un mesaj prin care îi spunea că avea de gând să recurgă la un gest necugetat. Aceasta i-a anunţat familia care a dat alarma imediat. Tatăl adolescentei a fost cel care a găsit, pe podul Anghel Saligny, rucsacul fetei, ceea ce înseamnă că tânăra a fost acolo.

mediat echipele de intervenţie au început căutările atât pe uscat, cât şi în apă. După 5 ore de căutări scafandri au fost nevoiţi să renunţe din cauza curenților foarte puternici. Operațiunea a fost reluată luni dimineață.

Mama tinerei a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, în care o roagă pe fiica sa să se întoarcă acasă.

Maimuțica lu’ mama frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult, să te întorci înapoi pentru că știi bine că noi nu am avut niciodată situații pe care să nu reușim să le rezolvăm împreună și ăsta este, cu siguranță, un lucru pe care-l vom rezolva, sigur este ceva doar trecător... Știu că o să mă vezi, știu că ești undeva pe acolo, te rog să vii acasă...”, este mesajul postat de mama tinerei.

După examenul de Bacalaureat de anul acesta, tânăra voia să plece la facultate în Anglia.

sursa: Știrile Pro TV


Național
  • Miercuri, 14 Martie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Şoimii dunăreni s-au întors în România

Şoimul dunărean este din nou acasă, în Câmpia de Vest. Speranţele specialiştilor, că păsările rare se vor instala în cuiburile artificiale montate de ei pe stâlpi, s-au adeverit. Numărul şoimilor...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești