toamna_tarzie_55688000.jpg

De duminică, vremea începe se înrăutăţească în cea mai mare parte a ţării. În perioada ce urmează, locuitorii întregii ţări se vor confrunta cu capriciile vremii.

Temperaturile scad în toată ţara, aşa că maximele se se vor opri la doar 23 de grade Celsius în Oltenia. Pe timpul zilei va burniţa în est, sud-est şi centru, iar după lăsarea întunericului va ploua în regiunile vestice. Intensificări locale ale vântului vor fi la munte, precum şi în vest şi în sud-vest.

Soarele va fi destul de scump la vedere şi în Capitală, însă şansele de ploaie vor fi aproape inexistente. Termometrele vor indica până la 21 de grade Celsius, iar vântul va sufla cel mult moderat. Presiunea atmosferică va rămâne la o valoare mai mică decât cea normală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Norii vor fi numeroşi în zona de munte, dar ploile se vor porni abia după apus şi vor prefera Carpaţii Occidentali. La începutul săptămânii viitoare, precipitaţiile vor cuprinde majoritatea masivelor şi se vor aduna cantităţi de apă destul de importante. La altitudini mari vor predomina ninsorile şi se va putea depune un strat nou de omăt.

În perioada ce urmează, locuitorii întregii ţări se vor confrunta cu capriciile vremii. Luni şi marţi va ploua pe suprafeţe destul de mari, iar cantităţile de apă acumulate vor putea depăşi chiar şi 50l/mp.

Treptat, în spaţiul montan vor predomina lapoviţa şi ninsoarea, dar câţiva fulgi de zăpadă îşi vor putea apariţia şi în nordul Moldovei.

Temperaturile vor scădea de la o zi la alta, motiv pentru care miercuri, valorile de temperatură vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade Celsius.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...