toamna_tarzie_55688000.jpg

De duminică, vremea începe se înrăutăţească în cea mai mare parte a ţării. În perioada ce urmează, locuitorii întregii ţări se vor confrunta cu capriciile vremii.

Temperaturile scad în toată ţara, aşa că maximele se se vor opri la doar 23 de grade Celsius în Oltenia. Pe timpul zilei va burniţa în est, sud-est şi centru, iar după lăsarea întunericului va ploua în regiunile vestice. Intensificări locale ale vântului vor fi la munte, precum şi în vest şi în sud-vest.

Soarele va fi destul de scump la vedere şi în Capitală, însă şansele de ploaie vor fi aproape inexistente. Termometrele vor indica până la 21 de grade Celsius, iar vântul va sufla cel mult moderat. Presiunea atmosferică va rămâne la o valoare mai mică decât cea normală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Norii vor fi numeroşi în zona de munte, dar ploile se vor porni abia după apus şi vor prefera Carpaţii Occidentali. La începutul săptămânii viitoare, precipitaţiile vor cuprinde majoritatea masivelor şi se vor aduna cantităţi de apă destul de importante. La altitudini mari vor predomina ninsorile şi se va putea depune un strat nou de omăt.

În perioada ce urmează, locuitorii întregii ţări se vor confrunta cu capriciile vremii. Luni şi marţi va ploua pe suprafeţe destul de mari, iar cantităţile de apă acumulate vor putea depăşi chiar şi 50l/mp.

Treptat, în spaţiul montan vor predomina lapoviţa şi ninsoarea, dar câţiva fulgi de zăpadă îşi vor putea apariţia şi în nordul Moldovei.

Temperaturile vor scădea de la o zi la alta, motiv pentru care miercuri, valorile de temperatură vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade Celsius.


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...