pna.jpg

Mai multe persoane au primit, în cursul zilei de miercuri, mesaje electronice de pe adresa „Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, iar DNA anunţă că acestea nu au nicio legătură cu instituţia şi trebuie verificate. Potrivit reprezentanţilor DNA, mesajele au fost trimise „încercarea de a induce în eroare destinatarii”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de către reprezentanţii DNA, în cursul zilei de miercuri, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea „Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, deşi anterior nu au avut nicio corespondenţă cu instituţia.

„Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informaţii false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii şi nu are legătură cu infrastructura informatică a instituţiei”, transmit reprezentanţii DNA, citați de News.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acestora, nici Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici persoanele din conducerea instituţiei nu deţin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe reţele de socializare.

„Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că singura expunere a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet «www.pna.ro», în vederea semnalării unor fapte de corupţie, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informaţii despre activitatea instituţiei etc”, se mai arată în comunicat.


IT&C
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Marius Nica

A picat Whatsapp. UPDATE

În această dimineață, mesajele trimise pe whatsapp nu au ajuns la utilizatori, fie că au fost transmise sub formă de text sau de imagini. Problemele au fost raportate începând cu ora 8:00 A.M.....