Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

theodora-golf-club.jpg

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, inaugurat recent în localitatea Teleac din comuna Ciugud, județul Alba, are și un film oficial de prezentare. 

Situat în mijlocul naturii, Theodora Golf Club reprezintă cel mai nou resort din inima Transilvaniei, o nouă destinație de relaxare și divertisment. Construit la standarde internaționale, acesta cuprinde facilități premium, de la o locație exclusivistă, la cel mai mare teren de golf din România, pentru cei aflați în căutarea unui spațiu deosebit de petrecere a timpului liber.

Theodora Golf Club are o capacitate de 78 de camere duble de patru stele plus și dispune de un restaurant fine dining, pentru cele mai rafinate gusturi, o piscină exterioară, precum și o priveliște încântătoare, datorită poziționării pe malul drept al râului Mureș.

Theodora Golf Club înseamnă mai mult decât golf, astfel că experiența este completată cu opțiuni perfecte pentru mediul de business. Resortul deține o sală de conferință dotată cu cele mai noi tehnologii și permite desfășurarea de evenimente corporate. Terenul de golf va fi disponibil începând cu primăvara anului 2018, dar, experiențe inedite vă așteaptă la zona de driving range indoor si outdoor. Explorați o experiență unică și descoperiți secretele unui sport de elită! Reamintim că ”Theodora Golf Club” a fost realizat printr-o investiție privată, de 15 milioane de euro, de către Ioan Popa, deţinătorul companiei Transavia, iar restorul poartă numele fiicei lui, Theodora Popa.

La inaugurarea Theodora Golf Club a fost prezent însuși președintele României, Klaus Iohannis, care a apreciat această investiție ca fiind una extraordinară, unică în România.”Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial”, a spus șeful statului.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești