theodora-golf-club.jpg

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, inaugurat recent în localitatea Teleac din comuna Ciugud, județul Alba, are și un film oficial de prezentare. 

Situat în mijlocul naturii, Theodora Golf Club reprezintă cel mai nou resort din inima Transilvaniei, o nouă destinație de relaxare și divertisment. Construit la standarde internaționale, acesta cuprinde facilități premium, de la o locație exclusivistă, la cel mai mare teren de golf din România, pentru cei aflați în căutarea unui spațiu deosebit de petrecere a timpului liber.

Theodora Golf Club are o capacitate de 78 de camere duble de patru stele plus și dispune de un restaurant fine dining, pentru cele mai rafinate gusturi, o piscină exterioară, precum și o priveliște încântătoare, datorită poziționării pe malul drept al râului Mureș.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Theodora Golf Club înseamnă mai mult decât golf, astfel că experiența este completată cu opțiuni perfecte pentru mediul de business. Resortul deține o sală de conferință dotată cu cele mai noi tehnologii și permite desfășurarea de evenimente corporate. Terenul de golf va fi disponibil începând cu primăvara anului 2018, dar, experiențe inedite vă așteaptă la zona de driving range indoor si outdoor. Explorați o experiență unică și descoperiți secretele unui sport de elită! Reamintim că ”Theodora Golf Club” a fost realizat printr-o investiție privată, de 15 milioane de euro, de către Ioan Popa, deţinătorul companiei Transavia, iar restorul poartă numele fiicei lui, Theodora Popa.

La inaugurarea Theodora Golf Club a fost prezent însuși președintele României, Klaus Iohannis, care a apreciat această investiție ca fiind una extraordinară, unică în România.”Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial”, a spus șeful statului.


Internațional
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Panică la bordul unui avion Ryanair - VIDEO

Cel puțin 33 de pasageri ai unui zbor Ryanair din Dublin, Irlanda, spre Zadar, Croația, au fost spitalizați, după ce s-au simțit rău și au avut sângerări din urechi, din cauza unei depresurizări a cabinei. „A...

IT&C
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cum cauți o postare veche pe Facebook - VIDEO

  Dacă ești activ pe Facebook și la un moment dat vrei să cauți o postare veche, echipa de ingineri a lui Zuckerberg s-a gândit la un mecanism la care poți apela, atât de pe mobil, cât și de pe...