theodora-golf-club.jpg

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, inaugurat recent în localitatea Teleac din comuna Ciugud, județul Alba, are și un film oficial de prezentare. 

Situat în mijlocul naturii, Theodora Golf Club reprezintă cel mai nou resort din inima Transilvaniei, o nouă destinație de relaxare și divertisment. Construit la standarde internaționale, acesta cuprinde facilități premium, de la o locație exclusivistă, la cel mai mare teren de golf din România, pentru cei aflați în căutarea unui spațiu deosebit de petrecere a timpului liber.

Theodora Golf Club are o capacitate de 78 de camere duble de patru stele plus și dispune de un restaurant fine dining, pentru cele mai rafinate gusturi, o piscină exterioară, precum și o priveliște încântătoare, datorită poziționării pe malul drept al râului Mureș.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Theodora Golf Club înseamnă mai mult decât golf, astfel că experiența este completată cu opțiuni perfecte pentru mediul de business. Resortul deține o sală de conferință dotată cu cele mai noi tehnologii și permite desfășurarea de evenimente corporate. Terenul de golf va fi disponibil începând cu primăvara anului 2018, dar, experiențe inedite vă așteaptă la zona de driving range indoor si outdoor. Explorați o experiență unică și descoperiți secretele unui sport de elită! Reamintim că ”Theodora Golf Club” a fost realizat printr-o investiție privată, de 15 milioane de euro, de către Ioan Popa, deţinătorul companiei Transavia, iar restorul poartă numele fiicei lui, Theodora Popa.

La inaugurarea Theodora Golf Club a fost prezent însuși președintele României, Klaus Iohannis, care a apreciat această investiție ca fiind una extraordinară, unică în România.”Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial”, a spus șeful statului.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Când trecem la ora de iarnă

România se pregătește pentru trecerea la ora de iarnă. Astfel, în noaptea dintre 27 și 28 octombrie ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 04:00 devenind ora 03:00. Romanii se vor bucura astfel de o...