61915740.jpg

Turismul românesc primește o lovitură dură, după aflarea veștii sinuciderii unuia dintre cei mai puternici și influenți patroni din domeniu. George Negru, patronul Omnia Turism a fost găsit fără viață. Ministerul Turismului face verificări pentru ca turiştii care au cumpărat pachete să ajungă la destinaţie.

”Atât am aflat şi noi, că este mort. Nu ştim mai multe detalii. Ne sună continuu telefoanele”, au declarat luni, pentru News.ro, ghizi colaboratori ai companiei.

Potrivit unor surse din piaţă consultate de News.ro, acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La rândul său, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat luni pentru News.ro că va face verificări pentru ca turiştii care au cumpărat pachete prin agenţie să ajungă cu bine la destinaţie.

”Acum am aflat şi noi. Facem verificări pentru ca cetăţenii care au achiziţionat pachetele turistice să fie siguri că se pot deplasa către acele destinaţii. Şi totodată ca cei care sunt plecaţi deja să fim siguri că se vor întoarce în siguranţă acasă”, a declarat luni pentru News.ro ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

viewscntRevenim cu detalii.

sursa news.ro


Monden
  • Sâmbătă, 14 Iulie 2018
  • De Andra Ilie

Jurnalul Mădălinei Manole, făcut public de fratelei ei

Fratele artistei care s-a sinucis în anul 2010 a publicat câteva pasaje necunoscute până azi din jurnalul Mădălinei. Ce a scris Mădălina Manole înainte să moară „Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin...