accident-dn1-otopeni-trafic.jpg

Accidentul rutier a avut loc vineri seară (19.20) la intersecția DN2B cu DN1 (Otopeni), după ce o ambulanță, un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, în judeţul Ilfov, „traficul este îngreunat pe DN2B la intersecţia cu DN1(Otopeni ) din cauza unei tamponări în care au fost implicate o ambulanţă, un microbuz şi un autoturism. Banda numarul trei, pe sensul către Ploiești este blocată.Precizăm că, valorile de trafic sunt crescute iar în zona accidentului se circulă în coloană”.

Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să revină la normal. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs evenimentul rutier.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Auto-moto
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Andra Ilie

Trafic blocat pe DN 1, la intrare în București

Traficul este blocat complet pe DN1, în urma unui grav accident de circulaţie produs la intrarea în Bucureşti.  Două dintre cele trei benzi de circulaţie sunt blocate, coloana de maşini măsurând...

Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Biciclist acroșat de un autoturism la Gherghița

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți dimineață în jurul orei 6.50 pe DJ100B, la Gherghița.  Potrivit IJP Prahova, un biciclist a fost acroșat de un autoturism. Victima...