permise-cfr-calatorii.jpg

CFR Călători a anunțat că permisele de călătorie pe calea ferată cu an de valabilitate 2018, pentru pensionarii CFR și membrii de familie ai acestora, se vor emite începând cu data de 23 octombrie 2017.

 

„La călătoria cu trenul, permisele de călătorie în interes personal sunt valabile numai însoțite de actele de identitate prevăzute în metodologiile de aplicare a ordonanței. Aceste permise sunt legitimații de călătorie tip foaie, clasa 1 și clasa a 2-a, nominale și se utilizează numai de către titularul înscris pe carnetul respectiv”, a anunțat CFR Călători.

Pensionarii CFR pot solicita detalii privind eliberarea acestor permise la compartimentele de legitimații de călătorie la care sunt arondați.

„Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au legitimații de călătorie valabile pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, recomandă CFR Călători.

 

 

Național
  • Duminică, 10 Decembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Metrorex şi RATB introduc biletul unic, de duminică

Metrorex şi RATB introduc la vânzare biletul unic, începând de duminică. Bilet unic valabil 60 minute pe liniile urbane RATB şi Metrorex va costa 5 lei, în timp ce biletul cu 10 călătorii de câte 60...

Eveniment
  • Vineri, 01 Decembrie 2017
  • De Mihai Popescu

1 Decembrie fără călătoria cu Trenul Regal

Principesa Margareta a decis anularea călătoriei cu Trenul Regal de 1 Decembrie, din cauza stării de sănătata a Regelui Mihai, anunţă, vineri, Casa Regală. Aceasta mai precizează că joi seară...