radu-moraru-538x332.jpg

Radu Moraru a fost destituit de la Naşul TV şi din toate funcţiile deţinute la societatea deţinătoare a licenţei de televiziuni. Cunoscutul realizator de televiziune contestase decizia luată încă din iunie, însă a pierdut în instanță.

Potrivit unui comunicat care rulează joi la postul TV, Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile deţinute la Naşul TV şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA deţinătoare a licenţeiTV.

 "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV", se precizează în mesaj.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform Pagina de media, persoana care reprezintă legal televiziunea Naşul TV este Paul Alexandru Moraru, care nu are nicio legătură de rudenie cu Radu Moraru şi care este preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Potrivit unor surse citate de Pagina de Media, decizia Adunării Generale a Acţionarilor de a-l destitui pe Radu moraru este din luna iunie. Conflictul dintre Radu Moraru şi Paul Moraru a pornit de la sumele de bani, totalizând 200.000 de euro, pe care Paul Moraru le-ar fi pus la dispoziţia lui Radu Moraru pentru staţia TV.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreţionar şi în interes personal banii.

Radu Moraru a contestat în instanţă hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul, rezultatul fiind comunicatul făcut public joi.

viewscntsursa paginademedia.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.