echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea_8.jpg

Miercuri seara, echipa “Visuri la Cheie” a ajuns in Magurele, la familia Cristea, formata din Dan, Marioara si cei trei copii ai lor.

Echipa a fost impresionata de povestea incredibila a familiei: Dan, tatal, a construit cu mainile lui un camin pentru familie, uneori din materiale improvizate. Casa familiei a luat foc, lasandu-i doar cu hainele de pe ei si fortandu-i sa locuiasca o iarna intreaga intr-o camera improvizata.

Doua saptamani, cat timp a durat renovarea, Dan, Marioara si copiii lor au plecat intr-o vacanta la munte si la mare, iar cei mici au avut parte de diverse activitati la care pana acum doar visau. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

In tot acest timp, echipa de constructori, arhitecti si designeri a lucrat pentru a realiza o locuinta care sa indeplineasca dorintele si nevoile familiei. Dupa doua saptamani, cei cinci s-au reintors acasa si au regasit o locuinta perfecta pentru ei.

text si foto: visurilacheie.protv.ro

Cum arăta casa familiei Cristea înainte de renovare

61914897.jpg

echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea_10.jpg

echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea_11.jpg

echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea_13.jpg

Echipa Visuri la cheie a transformat casa într-o vilă de lux

61914899.jpg

echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea_3.jpg

echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea_5.jpg

echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea.jpg

echipa-visuri-la-cheie-a-adus-miercuri-bucuria-si-speranta-in-viata-familiei-cristea_4.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.