Moraru_Mihaela3.jpg

Aflată în conflict deschis cu foștii colegi din DNA, Mihaela Iorga Moraru consideră că este supusă unor presiuni inimaginabile, care au depășit cu mult cadrul legal în care trebuia să se deruleze disputa. 

Cu câteva zile în urmă, aceasta declara că a fost citată la DNA Ploiești, prin telefonul copilului său. Același copil avea să fie lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni, câteva zile mai târziu. 

Într-o intervenție telefonică la antena 3, aceasta a fost întrebată despre incident, confirmând faptul că acum copilul este acasă, în stare relativ bună. Mihaela Iorga a mai confirmat și faptul că autorul accidentului a fugit de la locul faptei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Procurorul a evitat să lege incidentul de situația de la fostul loc de muncă, însă a precizat că simte această presiune. Încă nu există o poziție oficială a autorităților abilitate să cerceteze astfel de fapte și suspiciunile care planează asupra lor. 

Vă reamintim că Mihaela Iorga Moraru este cea care a instrumentat dosarul care l-a trimis pe Adrian Năstase după gratii. Tot ea este și cea care a instrumentat primul dosar Microsoft, finalizat cu condamnările fostului ministru Gabriel Sandu, a omului de afaceri Dumitru Nicolae (Niro), a lui Gheorghe Ștefan sau Dorin Cocoș. 

video și detalii AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.