hotel 6 stele.jpg

Palatul Suter, fostul Carol Park Hotel, considerat cel mai luxos hotel din România, dar închis în ultimii ani, a fost renovat integral de noul proprietar, care îl va deschide la finalul acestui an, informează Profit.ro.

Investițiile în hotel din ultimii ani s-au ridicat, conform lui Radu Tîrpe, reprezentantul celui care deține hotelul, omul de afaceri timișorean Vasile Albulescu, la mai multe milioane de euro și au generat rebranduirea fostului Carol Park Hotel cu numele inițial, Palatul Suter, așa cum se numea atunci când a fost construit de arhitectul german al regelui Carol I, Adolf Suter.

Acum, după modernizare, prețul pentru închirierea unui apartament va fi de până la 1.000 euro pe noapte, Tîrpe avansând ideea că va funcționa ca singurul hotel „de șase stele” din țară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Articolul integral, pe Profit.ro.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.