02b6e50d-8ac0-4c73-aef0-8eae758bdcc6.jpg

Imaginea unei femei stând aproape în genunchi în fața unei funcționare a devenit virală pe Internet. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva este o farsă, însă, din păcate, fotografia este cât se poate de reală.

 

Ghișeul aparține serviciului de taxe și impozite locale din București, sectorul 5. Acesta trebuia prevăzut cu un microfon, astfel încât plătitoriid e taxe și iimpozite să poată fi auziți de funcționari, însă în lipsa dispozitivului, contribuabilii erau nevoiți să se aplece pentru a discuta cu cel de dincolo de geamul securizat.

După ce fotografia a devenit virală, conducerea fiscului local a decis închiderea ghișeului respectiv până la montarea sistemului audio. 

foto: Facebook

02b6e50d-8ac0-4c73-aef0-8eae758bdcc6.jpg

 

 

 

Sport
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Steaua - Lazio în 16-imile Europe League

Steaua și-a aflat adversarul din 16-imile Europa League, urmând să întâlnească echipa italiană Lazio Roma. Pentru că s-au calificat de pe locul doi al grupei, steliștii au un adversar mai greu....

Auto-moto
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident grav pe A 1. Trafic blocat spre București

  Trafcul sensul către Capitală al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti este oprit la km 16, în zona localităţii ilfovene Ciorogârla. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează...