02b6e50d-8ac0-4c73-aef0-8eae758bdcc6.jpg

Imaginea unei femei stând aproape în genunchi în fața unei funcționare a devenit virală pe Internet. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva este o farsă, însă, din păcate, fotografia este cât se poate de reală.

Ghișeul aparține serviciului de taxe și impozite locale din București, sectorul 5. Acesta trebuia prevăzut cu un microfon, astfel încât plătitoriid e taxe și iimpozite să poată fi auziți de funcționari, însă în lipsa dispozitivului, contribuabilii erau nevoiți să se aplece pentru a discuta cu cel de dincolo de geamul securizat.

După ce fotografia a devenit virală, conducerea fiscului local a decis închiderea ghișeului respectiv până la montarea sistemului audio. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto: Facebook

02b6e50d-8ac0-4c73-aef0-8eae758bdcc6.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

ING Bank închide toate casieriile fizice din octombrie

ING Bank România va închide toate casieriile fizice până la 29 octombrie 2018, termenul fiind stabilit acum, după ce banca și-a mai anunțat clienții, atât la începutul anului, cât și în vară, că va...

Monden
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Bătaie cu bâte și săbii după concertul Deliei

Un alt scandal cu săbii și bâte a avut loc într-un club din București, la scurt timp după concertul susținut de Delia. S-a creat panică în rândul fanilor artistei, care veniseră să o vadă și să se...

Auto-moto
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident rutier pe autostrada București-Ploiești

Un accident rutier s-a produs astăzi în jurul orei 17.20 pe autostrada București-Ploiești, la kilometrul 60. Potrivit primelor informații oferite de ISU Prahova, șoferul unui autoturism a pierdut...