ba-cristi-retinut.jpg

Vasile Cristian Antonescu a ajuns duminică seara, în arestul Poliţiei Gorj, sub acuzaţia că ar fi condus autoturismul Audi A 6, al soţiei sale, deşi avea acest drept suspendat. El este ”celebrul” Cristi din filmulețul care a devenit viral pe Youtube, cu peste 2,5 milioane de accesări.

Potrivit cancan.ro, vineri seara, Vasile Cristian Antonescu, din comuna Broşteni, se afla la plimbare în municipiul Motru, iar când poliţiştii i-au făcut semn să oprească, acesta a dat bir cu fugiţii. El a ajuns în arestul poliției, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere. 

După audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru au hotărât, luni seara, să-l cerceteze în libertate pe celebrul Cristi. Sursa citată susține că Vasile Cristian Antonescu este cel strigat de Gheorghe,  un tânăr din mediul rural, muşcat de picior de un câine, dintr-un clip devenit viral pe Youtube.  În loc să se elibereze din colţii câinelui, bărbatul stătea rezemat de gard şi îl striga pe Cristi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto: cancan

VIDEO

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.