Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ba-cristi-retinut.jpg

Vasile Cristian Antonescu a ajuns duminică seara, în arestul Poliţiei Gorj, sub acuzaţia că ar fi condus autoturismul Audi A 6, al soţiei sale, deşi avea acest drept suspendat. El este ”celebrul” Cristi din filmulețul care a devenit viral pe Youtube, cu peste 2,5 milioane de accesări.

Potrivit cancan.ro, vineri seara, Vasile Cristian Antonescu, din comuna Broşteni, se afla la plimbare în municipiul Motru, iar când poliţiştii i-au făcut semn să oprească, acesta a dat bir cu fugiţii. El a ajuns în arestul poliției, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere. 

După audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru au hotărât, luni seara, să-l cerceteze în libertate pe celebrul Cristi. Sursa citată susține că Vasile Cristian Antonescu este cel strigat de Gheorghe,  un tânăr din mediul rural, muşcat de picior de un câine, dintr-un clip devenit viral pe Youtube.  În loc să se elibereze din colţii câinelui, bărbatul stătea rezemat de gard şi îl striga pe Cristi.

foto: cancan

VIDEO

 

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești