tren deraiat 200cal.jpg

Călătorie cu probleme pentru 200 de pasageri ai unui tren care circula de la Iaşi la Timişoara. Puţin după ieşirea din gara Dej, garnitura a deraiat iar cele şapte vagoane s-au înclinat puternic după ce au sărit de pe şine. După două ore de aşteptare în gara Dej, călătorii au fost preluaţi de o altă garnitură cu ajutorul căreia şi-au continuat drumul.

La numai câteva momente de la plecarea din gara Dej Călători, trenul interegio care circula pe ruta Iași-Timișoara a deraiat. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai CFR pentru a stabili cu exactitate cauzele incidentului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pasagerii spun că au simțit o zguduiturăe puternică și au văzut cum vagoanele s-au înclinat.

„A fost o sperietură mare și lume multă. Oameni veniți, tren de cursă lungă. Personal am vorbit și eu cu mecanicul de locomotivă, mi-a spus: eu deodată parcă am văzut cum se depărtează șinele, am simțit că sar de pe calea ferată”, a povestit Sorin Istrate, pasager.

Călătorii au fost debarcaţi şi s-au întors cu bagajele în gara Dej. De acolo au fost preluați de o altă garnitură aşa că şi-au continuat drumul, pe celălat fir.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.