beizadea-coarna.jpg

După ce presa centrală a dezvăluit că Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, s-a pensionat din Poliție pe caz de boală pentru a se reangaja la sindicat, de unde câștigă peste 8.000 de lei lunar, fiica sa a reacționat violent pe Facebook.

 

Postarea Enyei Florina Coarnă pe Facebook, ștearsă ulterior:

”Rusine să va fie, vouă celor care criticaţi şi atacaţi un om căruia îi păsa de voi! Aţi vrea că cineva să se lupte, să se streseze, să-şi pună sănătatea (deja precară) în pericol (fizică şi psihică) fără niciun fel de remuneraţie, nu? Că de, se poate trăi în aceste vremuri şi fără bani.  Pe de altă parte, va asigur eu că e departe de bogătie. Dacă ar fi urmărit asta, ar fi găsit alte căi mult mai simple şi mai profitabile şi nu şi-ar mai fi bătut capul cu nerecunoscători că voi, încercând să schimbe ceva în bine, un bine general, nu doar personal. Este un om deştept şi bine pregătit şi e mult mai uşor în cazul acesta să treci de partea celor care urmăresc doar propriul interes (...) Să va fie Ruşine pentru că aţi indrăznit să contestaţi faptul că are şi a avut probleme de sănătate deosebit de grave. Aşa cum a afirmat şi el, tatăl meu, nu vă doresc să treceţi vreodată prin aşa ceva dar ar fi bine să ştiţi că nu este în regulă să te legi de lucruri de genul acesta. Din cauza oamenilor că voi este România în aşa hal.  Din cauza Hoţilor şi a celor care nu-s suficienţi de inteligenţi să-şi facă loc printre ei sau să lupte împotrivă lor şi apoi îi critică pe cei cărora într-adevăr le păsa-din invidie sau/şi pentru că au fost «sponsorizaţi» de cei care se simţ ameninţaţi.  Dezgust. Atât pot spune. Îmi este lehamite de ceea ce se întâmplă în ţara mea. Eu, fiica lui Dumitru Coarnă şi singurul sau copil, am ales să nu locuiesc în ţara noastră superbă din cauza voastră, oamenilor de nimic.  Mulţumesc din suflet însă celor care apreciază eforturile tatălui meu. O seară frumoasă!”.

Potrivit adevarul.ro, Dumitru Coarnă a ieşit la pensie în 2009, din motive medicale, consemnându-i-se un handicap de gradul 3. Anul trecut, Coarnă a încasat 169.129 de lei, cu o medie lunară de 14.094 de lei (circa 3.200 de euro). Banii i-au venit din trei surse, toate alimentate  cu bani de la stat: * 101.629 lei - de la sindicatul poliţiştilor (8.469 lei/lună); * 52.800 lei - pensie (4.400 lei/lună); * 14.700 ca membru în Consiliul Economic şi Social - CES (1.225 lei/lună).

 

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Radar pe DN1A în Vălenii de Munte

  O autospecială a poliției rutiere dotată cu aparat radar staționează de câteva ore lângă curtea spitalului din Vălenii de Munte, agenții rutieri sancționând șoferii care încalcă regimul legal de...

Național
  • Miercuri, 17 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Bogdan Despescu va fi demis de către Mihai Fifor

Potrivit unor informații Digi24.ro, Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, va fi demis de către premierul interimar Mihai Fifor. Anunțul va fi făcut după ședința de Guvern care se desfășoară la...