codportocaliu_06421600.jpg

Este cod portocaliu de furtuni și ploi torențiale care ar putea produce şi inundaţii în vestul ţării. În Bihor, furtuna a început de aseară şi a continuat toată noaptea.

 

La Beznea a căzut grindină, timp de o jumătate de oră. La Borod, pe DN1, între Cluj şi Oradea, şoseaua principală şi câteva drumuri secundare au fost acoperite de apă, după cum vedem în imaginile trimise de telespectatorii noştri şi le mulţumim pentru acest lucru.

Potrivit meteorologilor, cantităţile de apă ar putea ajunge şi la 90 de litri pe metru patrat.

Este avertizare cod portocaliu şi din partea hidrologilor pentru râurile mari din vest, valabilă până azi, la ora 16. Din cauza furtunilor puternice, în judeţul Caraş-Severin, 11 localităţi au rămas fără curent electric după ce s-au rupt firele de înaltă tensiune.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Două accidente în Ploiești, pe strada Rudului

În această seară, pe strada Rudului din Ploiești, s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea unei persoane. Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident petrecut în zona...