borduri-plastic.jpg

În Bucureşti s-a dus moda bordurilor din beton sau granit. Au apărut bordurile de plastic! Soluţia a fost găsită de edilii Sectorului 4 pentru bulevardul care trece pe lângă Parcul Tineretului.

 

Plasticul pus peste blocurile de ciment ar avea scopul să le protejeze, spun cei de la primărie. În plus, costă cam jumătate din cât ar fi trebuit să se plătească pentru înlocuirea acestora. Localnicii au însă altă părere - sunt bani aruncaţi, pentru că bordurile arată perfect, nu ar trebui schimbate.

Sunt mai multe echipe de muncitori care lucrează la îmbrăcarea bordurilor. Nu par să ştie de ce trebuie să facă asta. „Noi pregătim, nu ştim noi, nu punem alea. Da, dar deja sunt puse. Da.Păi le-au pus nişte băieţi care au plecat că e cald afară. Le-au pus de dimineaţă şi noi spargem. Noi pregătim înainte”. Un kilometru de borduri va fi acoperit cu plastic. Totul va costa 180 de mii de lei.

 

Citește continuarea pe Digi24.ro

 

Eveniment
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Al doilea oraș din România care va avea metrou

O primărie din România a alocat bani pentru studii privind introducerea metroului în oraş. Clujul a făcut un prim pas important pentru reţeaua de metrou. Primăria a alocat pentru 2018 suma de 3,48...