untold.jpg

Zeci de persoane au făcut reclamații la Primăria Cluj-Napoca, în primele două zile ale festivalului UNTOLD, împotriva nivelului ridicat de zgomot pe care concertele îl determină în oraș, conform municipalității.

 

Cele mai afectate sunt două cartiere care se află în proximitatea arealului de 230.000 de metri pătrați în care se desfășoară festivalul și care cuprinde zona Parcului Central, a stadionului Cluj Arena și a Sălii Polivalente. În aceste arii organizatorii UNTOLD au montat zece scene. Potrivit reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, la numărul primarului și la dispeceratul Poliției Locale au fost înregistrate zeci de reclamații în primele două zile ale evenimentului muzical. Persoanele au reclamat nivelul crescut de zgomot, mai ales pe timpul nopții, când au loc concertele, care țin până la 5,00-6,00 dimineața.

De asemenea, unele persoane s-au plâns de faptul că în toiul nopții au fost trezite de bubuituri provenite de la focurile de artificii, în ambele zile de festival. O parte dintre locuitorii orașului aleg și metode neoficiale pentru a-și exprima dezaprobarea față de organizarea festivalului în central orașului, pe diferite site-uri sau pe facebook.

Alături de disconfortul creat de zgomotul puternic, o parte a locuitorilor orașului mai ridică și problema închiderii pentru cetățenii care nu participă la festival a zonei care cuprinde stadionul Cluj Arena și Parcul Central, pe perioada evenimentului.

 

 

 

Viața Prahovei
  • Joi, 19 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Când ridică Rosal gunoiul în comuna Tinosu

Gunoiul menajer va fi ridicat de angajații Rosal săptămânal în comuna Tinosu în fiecare zi de vineri.  Angajații societății de salubritate Rosal vor fi prezenți pe străzile satelor din comuna Tinosu...

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elev dat afară de la ore din cauza părului lung

Elevi daţi afară de la ore pentru că au părul lung. S-a întâmplat la un liceu teologic din Cluj-Napoca, unde mai mulţi băieţi au fost trimişi acasă pentru că nu aveau o frizură adecvată. Problema a...