NjgmemM9MSZoYXNoPWM1YzRkN2UyY2I0MjdlMjcwYTFjYmM4YjcxZTYwMmYx.thumbaaaa.jpg

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui care a avut loc pe DN 58 B, în localitatea Bocşa, din Caraş Severin, scrie News.ro.

 

Şoferul care a provocat accidentul din oraşul Bocşa, din judeţul Caraş-Severin, soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor cinci, are 17 ani, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Potrivit poliţiştilor, în urma accidentului produs vineri dimineaţă în oraşul Bocşa şi-a pierdut viaţa şoferul unei autoutilitare care transporta pâine. Bărbatul avea 50 de ani şi locuia în Reşiţa.

De asemenea, şoferul maşinii Volkswagen care a provocat accidentul, un tânăr de 17 ani, domiciliat în Ulm (Germania) a fost grav rănit, fiind transferat la Spitalul Judeţean Timişoara. El nu avea permis de conducere.

 

În accident au mai fost rănite uşor alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, aflate în autoturism.

„Şoferului autoturismului, H.M., i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Caraş-Severin.

Citește continuarea pe digi24.ro