gravautostrada.jpg

Un accident rutier s-a produs, joi, pe Autostrada Soarelului. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, iar traficul în zonă a fost blocat.

 

Joi, în jurul orei 14:00, traficul rutier a fost oprit pe autostrada A4, la kilometrul 16+200 de metri, pe sensul de mers Ovidiu – Agigea, între autostrada A2 şi DN39, din cauza unui acident rutier, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Un autoturism a intrat în glisiera mediană de protecţie.

Cadrele medicale și pompierii ISU au intervenit în urma unei sesizări la 112 care anunța un accident rutier pe autostrada A4, cu 3 victime, doi soţi şi un copil, aproape de sensul giratoriu care face legătura cu A2.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și ambulanțe SAJ. Elicopterul SMURD s-a deplasat, de asemenea, la fața locului. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată. Aceasta a fost scoasă conștientă din mașină.

 

Pe sensul de mers Agigea – Ovidiu s-a circulat cu restricţie, dirijat de poliţişti.

Până la reluarea circulaţiei, şoferii au fost sfătuiţi să circule către Mangalia ruta A2 (nod rutier A4) – A4 către Ovidiu – intersecţie cu DN3 – DN3 – Constanţa – DN39 Agigea - Mangalia.

Dinspre Mangalia se putea circula pe DN39 Agigea – Constanţa – DN3 Constanţa – intersecţie cu A4 – A4 - nod rutier A2 – A2.

 

Citește continuarea pe rtv.net