detinut.jpg

Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat în această dimineață, în jurul orei 9:00. El a fost condamnat la 20 de închisoare pentru omor, iar în luna decembrie urma să fie eliberat condiționat.

 

Bărbatul de 38 de ani a evadat de la o fermă din județul Constanța, el aflându-se împreună cu alți 12 deținuți la muncă în folosul comunității pentru reducerea pedepsei. Valentin Perdeicu a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv S.C. Avicola S.A din localitatea Lumina, județul Constanța.

El este originar din Piatra Neamț, are constituție atletică, înălţimea de 168 de centimetri, păr şaten închis şi, la momentul părăsirii punctului de lucru, era îmbrăcat în pantaloni lungi de culoare gri deschis și un tricou de culoare verde deschis.

Oamenii legii au demarat căutările pentru a-l prinde. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, sunteți rugați să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Constanța – Poarta Albă la telefon 0241 – 853777, fax 0241-853524. Persoană de contact: purtător de cuvânt – comisar șef Botezan Gabi, telefon: 0740/114310, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..r.

 

 

Național
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Criminalul care a evadat de la Psihiatrie a fost prins

Tânărul care în 2011 şi-a ucis mama şi bunica și care a evadat vineri seară din Spitalul de Psihiatrie Grajduri a fost găsit.  Potrivit Poliţiei, bărbatul a fost găsit şi a fost din nou internat. Cel...

Național
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Criminal periculos, evadat de la Psihiatrie

Un criminal periculos a evadat de la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, din județul Iași. Sunt filtre în tot județul Iași. Bărbatul a fost condamnat în 2011 pentru că...