accident-grav-paraul-rece.jpg

Grav accident de circulaţie petrecut miercuri la Pârul Rece. Trei persoane au murit iar alte trei sunt grav rănite. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMURD, care să preia una dintre victime.

 

Accidentul s-a petrecut între localitățile Pârâul Rece și Râșnov. Autoturismul în care circulau șoferul și cinci pasageri a ieșit în decor într-o curbă periculoasă.

Trei dintre cele patru victime încarcerate după ce o maşină s-a răsturnat, miercuri, pe drumul naţional 73 A, în judeţul Braşov, nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate. O altă persoană este în stare critică şi a fost preluată de un elicopter SMURD care o va transporta la spitalul din Târgu-Mureș.

Ceilalţi doi răniţi au suferit mai multe traumatisme craniene şi fracturi ale membrelor. Este vorba despre un copil care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Braşov şi un adult care a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov.

 

Din primele informaţii, se pare că maşina s-a răsturnat pe drumul naţional 73 A, la Părâul Rece, a căzut în răpă şi s-a izbit într-un copac.

Poliţiştii încearcă în continuare să stabilească din ce cauză s-a produs accidentul.

sursa: digi24.ro

 

 

Eveniment
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Bărbat accidentat de un TIR, la Tinosu

Un accident rutier în urma căruia a fost rănită o persoană, s-a produs vineri după amiază în jurul orei 15.20, pe DC 141, în localitatea Tinosu.  Update: Un bărbat de 40 de ani a fost lovit de niste...