167167350.jpg

Românii sunt campioni la postări din vacanţă pe reţelele de socializare. O arată un sondaj la care au participat 25 de mii de oameni din 22 de ţări.

 

Motivul este că românilor le place să arăte lumii că se distrează, că se plimbăm în diferite locuri și că au parte de momente unice în vacanțe. În România, 52% din cei chestionati postează fotografii.
24% dintre călătorii români își actualizeaza postările, iar 15% preferă să încarce înregistrări video. Printre respondenții din România există și călători (29%) care nu postează nicio impresie pe rețele sociale.
Concluzia rezultă dintr-un studiu efectuat de motorul de căutare momondo.ro prin chestionarea a 24.700 de persoane din 22 de țări, printre care Rusia, Australia, Belgia, Brazilia, China, Norvegia, Turcia si Marea Britanie.
Sondajul a implicat și aproximativ 1.000 de respondenți din România, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, bărbați și femei.

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....