scandal-cutit.jpg

Un conflict iscat duminică dimineaţă între aproximativ zece persoane, într-o parcare din apropierea clubului Crazy din nordul staţiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plăgi înjunghiate fiind transportaţi la spital, potrivit autorităţilor locale. 

 

Reprezentanţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au anunţat că una dintre persoanele implicate în scandal a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, având o plagă la un membru superior. 

Conform Grupării de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autorităţile au fost alertate prin numărul unic de urgenţă 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul staţiunii Mamaia. 

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuţite şi agresau două persoane, au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, alţi cinci-şase implicaţi în conflict reuşind să fugă. 

Cinci persoane au fost conduse la Poliţia Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzaţi de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecţi a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ''Tomis'' Constanţa.

sursa: Agerpres

 

 

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Cea mai simplă metodă de divorț în România din 2018

Dintre cele trei modalități de divorț prevăzute de legislația noastră, divorțul la primărie este cel mai simplu. Asta, firește, dacă vorbim de un divorț amiabil. Dacă soții se înțeleg și nu au copii sub...

Economic
  • Miercuri, 17 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Oamenii care pun Ploieștiul în mișcare

Clubul de Networking organizează la Ploiești un eveniment în premieră pentru mediul de afaceri local. Este vorba de primul eveniment de business networking, care va avea loc pe 23 ianuarie, între...