YXNoPTZiYzJiMWI4NWM4NzQyNjkwZGM4NjlmYTUwYjY1NGMx.thumb.jpg

Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în programul „Bicicliști în București”, după ce au fost procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de relații cu publicul, iar pe adresa de email au fost primite peste 14.500 de solicitări.

 

„În urma numărului foarte mare de solicitări primite, Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în program până la procesarea tuturor cererilor sosite prin email și eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului”, a informat Biroul de presă, prin intermediul unui comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, în funcție de numărul total al cererilor validate, va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București, în proxima ședință, un proiect de hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în acest an.

„Programul 'Bicicliști în București' va fi reluat și în anul următor, iar toți solicitanții care au depus cereri în acest an și nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a programului pentru ediția din 2018”, se arată în comunicat.

 

Citește continuarea pe Digi24.ro