aD1jMzk2MjRhYWIwMGM2NDRhNjY5ZGNmM2NhMDllM2ZjMA==.thumb.jpg

Există o Românie a oamenilor de succes, a celor care au construit cu multă muncă. Progresul nu presupune doar inovaţie, ci poate fi obţinut şi prin reinterpretarea vechilor reţete, prin adaptare la prezent. România are un potenţial agricol uriaş, însă puţin pus în valoare, din cauza lipsei de politici coerente. Sunt, însă, antreprenori care fac din această îndeletnicire veche una modernă.

 

În apropierea Bucureştiului, un antreprenor cu state vechi în agricultură a decis să facă o încrucişare între o grădină zoologică şi o fermă. A ieşit un parc de distracţie pentru copii, care, crescuţi în oraşe, nu ajung să vadă animale. E un model importat, cu mare succes mai ales în Statele Unite. E zootehnie la expoziţie şi are mare succes. Oferă educaţie combinată cu distracţie pentru cei mici.

La 13 kilometri de centrul Capitalei, în comuna Pantelimon, găsim o fermă de animale unde copiii se pot simţi ca la ţară. Un fel de grădină zoo cu animale domestice, în care cei mici le pot vedea de aproape şi se pot juca în voie cu ele: capre, ponei, măgăruși, vițeluși, iepuri, oi, păsări...

Este o fermă făcută pe model occidental, dar pusă pe picioare de copiii unui fermier român, care s-au născut şi au crescut printre animale.

 

Citește continuarea pe Digi24.ro

 

Eveniment
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Al doilea oraș din România care va avea metrou

O primărie din România a alocat bani pentru studii privind introducerea metroului în oraş. Clujul a făcut un prim pas important pentru reţeaua de metrou. Primăria a alocat pentru 2018 suma de 3,48...