PTJiZGIxNjA4YWQ5MmRhMTUxZDgzZmE3MzI2ZjQzNzU5.thumb.jpg

Tânărul de 23 de ani care a înjunghiat mortal un poliţist în Gara Burdujeni, din Suceava, a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, sub acuzaţia de omor, relatează News.ro.

 

Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, refuzând să o justifice în vreun fel, în condiţiile în care a afirmat că nu îl cunoaştea pe poliţist. O ipoteză a anchetatorilor este că tânărul ar avea o aversiune faţă de poliţişti, în general, după ce a stat în arestul Poliţiei din Spania în urmă cu câţiva ani.

"Autorul crimei şi-a recunoscut fapta, însă nu şi-a motivat gestul. Este posibil ca el să aibă o aversiune faţă de poliţişti, după ce, în urmă cu câţiva ani, a fost reţinut în Spania şi a stat în arest", a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

La o examinare sumară a cadavrului poliţistului, anchetatorii au constatat că acesta are peste 20 de lovituri pe corp, însă lovitura fatală se pare că a fost în zona gâtului, fiindu-i perforată carotida, a precizat sursa citată.

 

Sursa: Digi24.ro