avion.jpg

O aeronava Airbus A330 apartinand companiei aeriene KLM si care zbura pe ruta Kuweit City – Amsterdam a aterizat de urgenta marti pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB). Aeronava - care avea la bord 298 de pasageri - a aterizat in siguranta la ora 07.55. 

 

”Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparţinând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, a solicitat, la ora 07.39, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive tehnice – consum crescut de ulei la unul dintre motoare”, a anunțat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
Ceva mai târziu, pe același aeroport, un avion Scandinavian Airlines a aterizat de urgență pentru că un pasager acuza probleme respiratorii. La sosirea pe aeroportul Otopeni, persoana a  fost preluată cu o ambulanță și dusă la spital. 
Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), marti, la ora 10.00, o aeronava Airbus A321 apartinand companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa SAS 7429 Copenhaga - Rodos, a solicitat aterizarea de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, din motive medicale, in conditiile in care un pasager avea probleme respiratorii si tensiune scazuta.