dragnea-tudose-renuntare-taxe.jpg

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că unele măsuri cuprinse în programul de guvernare aprobat de Parlament vor fi discutate și, dacă la simulări se anticipează efecte negative, se va renunța la ele.

 

„Există preocupări ale majorităţii parlamentare, ale Guvernului ca toate companiile care lucrează în România să plătească impozitele cinstit şi la nivelul prognozat. Asta nu înseamnă că cele două - trei posibile măsuri nu vor fi discutate. Nu va fi nicio măsură aplicată abrupt decât după ce se vor face analize şi simulări în detaliu. Dacă printr-o măsură ce ar avea în vedere scoaterea la lumină a unor posibile transferuri de profit, dacă prin acea măsură firmele care acționează corect ar fi afectate, acea măsură nu se va adopta”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit șefului PSD, există posibilitatea să se renunțe și la nou-introduse taxă de solidaritate.

 

„Va fi făcută o simulare și dacă efectul nu este bun, nu va fi aplicată.(...) Facem o analiză serioasă. Toată lumea să aibă de câștigat. Nu vom aplica măsuri care vor face rău”, a mai spus Dragnea.

„Dacă măsurile își ating scopul, dar crează defecțiuni în altă parte a economiei, acele măsuri nu vor fi aplicate, indiferent de forma despre care discutăm”, a susținut șeful PSD.

Citește continuarea pe digi24.ro