autorizatie-incendiu-balotesti.jpg

Un incendiu de proporţii a distrus două depozite din localitatea Baloteşti, din Ilfov: unul de mobilă şi celălalt de mase plastice. Flăcări uriaşe, de peste 10 metri, au mistuit în total o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, iar fumul dens s-a văzut, de la kilometri distanţă. 16 autospeciale au fost trimise să stingă focul. Intervenţia militarilor a fost îngreunată de vântul puternic. Din fericire, nu au fost victime.

 

Fabrica de mobilă din Baloteşti unde a izbucnit un incendiu imens ieri seară a fost amendată de ISU, recent, în urma unui control. Pompierii sunt de aproape 14 ore acolo şi continuă intervenţia. În acest moment incendiul este ţinut sub control şi nu există niciun pericol pentru locuitorii din zonă.

Depozitele care au ars se încadrau în categoria „construcţii”, ceea ce înseamnă că era nevoie de parcurgerea etapei de avizare şi de autorizare, lucru care nu s-a întâmplat, a explicat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București. În ultimii ani s-au efectuat mai multe controale, iar ultimul a avut loc în urmă cu un an, când inspectorii au constatat mai multe deficiențe și au și dat, de altfel, o amendă de 17.500 de lei.

 

Citește continuarea pe digi24.ro